Siirry suoraan sisältöön

KOKEMUS JA MONIPUOLINEN OSAAMINEN

Työssämme kaiken perustana on luottamus onnistumiseen sekä intohimo tehdä työnsä hyvin ja antaa sen näkyä. Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden onnistunut täyttäminen on se tavoite, johon pyrimme. Pitkät, kolmen polven asiakassuhteet ovatkin iso kiitos siitä. Henkilökuntamme on hyvin vakiintunut. Parturi-kampaajamme, jalkojenhoitaja sekä kosmetologimme kouluttautuvat ahkerasti ja tuovat asiakkaillemme sopivat palvelut OK Salongin palveluvalikoimaan.

OK SALONGISSA PALVELEVAT

Outi
parturi-kampaaja
Natalja
parturi-kampaaja
Haidi
parturi-kampaaja

Merja
Cidesco-kosmetologi

Anne
jalkojenhoitaja

TARINAMME

1978
Outi Kekki, parturi–kampaamo OK Salongin omistaja, on ollut alalla vuodesta 1978. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 1984.

1984
OK Salonki aloitti toimintansa nimellä Kampaamo Outi Kekki. Ensimmäinen liike sijaitsi Helsingin Kalliossa.

1988
Perustettiin uusi liike Pitäjänmäkeen, Kotikallion Palvelukeskukseen. Liike-ideana oli palvella eläkeläisiä ja vanhuksia. Liikkeen toiminta on lopetettu, joskin toiminta on siirtynyt koti- ja sairaalakäynteihin.

1990
Kampaamo Outi Kekki rekisteröitiin OK Salongiksi ja samana vuonna Malmille avattiin toinen OK Salonki. Tämä liike siirtyi uudelle omistajalle vuonna 2006.

2000
Toiminta laajeni ja monipuolistui, kun Pitäjänmäkeen perustettiin uusi OK Salonki.

2009
Liike siirtyi uusiin ja avariin tiloihin Kauppakeskus Ristikkoon Helsingin Konalaan. Näissä vastavalmistuneissa tiloissa palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti eri kauneudenhoitoalojen ammattilaisten toimesta. Parturi-kampaajien lisäksi liikkeessä toimivat yksityisinä yrittäjinä kosmetologit, jalkojenhoitajat, hieroja ja lymfahoitaja.

2018
OK Salonki muutti liiketilaansa Kauppakeskus Ristikossa lähemmäs muita päivittäispalveluja, aivan apteekin sekä ruokakaupan viereen.

2021
Tällä hetkellä OK Salonki palvelee Kauppakeskus Ristikossa sekä tekee palvelukäyntejä pääkaupunkiseudulla.

AJANVARAUS

Voit varata ajan verkossa 24/7. Ajavaraus aukioloaikojen ulkopuolisiin aikoihin (09) 568 12 910.