Siirry suoraan sisältöön

Parturi-kampaamo tuotteet

Olemme L’Oréal Kérastase parturi-kampaamo. Kérastase on ranskalainen selektiivinen kampaamotuotesarja, jonka innovatiivisuus näkyy hiustenhoitotuotteiden koostumuksessa ja raaka-aineissa. Kérastasen arvoihin kuuluvat teknologinen innovaatio, ainutlaatuinen palvelu ja ylelliset tuotteet.

Hiustenvärjäyksissä käytämme: Inoa, Majirel, Dia Light ja Dia Richesse sarjoja.

Hiustenhoitotuotteet

Valitsemme myynnissä olevat hiustenhoitotuotteet asiakaskuntamme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Löydät meiltä L’Oréal ja Kérastase suosikkisi sekä viimeisimmät uutuudet päivittäiseen käyttöön sekä hiuspohjan- ja hiusten ongelmakohtiin.

Opastamme hoitotuotteiden käytössä ja autamme löytämään sopivimmat tuotteet. Tee Kérastase hiusanalyysi kotona etukäteen tai tule salonkiin keskustelemaan hiushaasteistasi.

Kosmetologi- ja vartalohoito

Hoitohuoneessa käytämme useita ammattilaisten ihonhoito sarjoja. Tällä hetkellä käytössämme ovat mm. Merjalla suomalainen Ekopharma sarja hieronnassa, sekä kosmetologihoidoissa Biodroga ja Denova.

Ihonhoitotuoteet

OK Salongissa on myynnissä ammattikosmetiikkasarja Biodrogan ihonhoitotuotteita sekä laadukkaita Callusan ja Peclavus jalkahoitotuotteita.

Biodroga tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Biodroga yhdistää tuotekehityksessään tarkoin valitut raaka-aineet ja teknisen osaamisen. Callusan ja Peclavus auttavat haastavienkin jalkojen hoidossa.

Ajomiehentie 1, Helsinki
Kauppakeskus Ristikko
(09) 568 12910