Siirry suoraan sisältöön

40 VUOTTA: KAUNEUTTA, TERVEYTTÄ, ILOA JA HYVÄÄ OLOA

Kiitos näistä upeista vuosista! 40 vuotta yrittäjänä on kulunut kuin siivillä. Näihin vuosiin on mahtunut lukuisia rooleja:

  • Ammatinharjoittajien työnantajana toimiminen
  • Vuokranantajana toimiminen
  • Kampaajan työ
  • Opettajan tehtävät
  • Liiketoiminnan vastuun kantaminen
  • Asiakassuhteiden hoitaminen
  • Lainsäädännön seuraaminen
  • Yhteistyö sidosryhmien kanssa
  • Tulosvastuu yhteiskunnassa

Kaiken kaikkiaan nämä ovat olleet haastavia ja monipuolisia rooleja, joihin ovat vaikuttaneet myös yhteiskunnan muutokset. Suurkiitos teille, asiakkaat! On ollut ilo olla osa elämäänne ja saada teidät osaksi omaani.

Yhteinen taival jatkuu yhä <3!

– Outi Kekki, OK Salonki

KOKEMUS JA MONIPUOLINEN OSAAMINEN

Työssämme on kaiken perustana aina ollut luottamus onnistumiseen sekä intohimo tehdä työnsä hyvin ja antaa sen näkyä. Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden onnistunut täyttäminen on se tavoite, johon olemme aina pyrkineet. Pitkät, kolmen polven asiakassuhteet ovatkin iso kiitos siitä.

OK Salongin henkilökunta on ollut vuosien aikana hyvin vakiintunut. Salongin asiakkaita on palvellut 40 vuoden saatossa parturi-kampaajat, jalkojenhoitajat sekä kosmetologit, jotka ovat kouluttatuneet ahkerasti ja ovat tuonneet asiakkaillemme sopivat palvelut OK Salongin palveluvalikoimaan.

OK SALONGISSA PALVELEE

Outi
parturi-kampaaja

TARINAMME

1978
Outi Kekki, parturi–kampaamo OK Salongin omistaja, on ollut alalla vuodesta 1978. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 1984.

1984
OK Salonki aloitti toimintansa nimellä Kampaamo Outi Kekki. Ensimmäinen liike sijaitsi Helsingin Kalliossa.

1988
Perustettiin uusi liike Pitäjänmäkeen, Kotikallion Palvelukeskukseen. Liike-ideana oli palvella eläkeläisiä ja vanhuksia. Liikkeen toiminta on lopetettu, joskin toiminta on siirtynyt koti- ja sairaalakäynteihin.

1990
Kampaamo Outi Kekki rekisteröitiin OK Salongiksi ja samana vuonna Malmille avattiin toinen OK Salonki. Tämä liike siirtyi uudelle omistajalle vuonna 2006.

2000
Toiminta laajeni ja monipuolistui, kun Pitäjänmäkeen perustettiin uusi OK Salonki.

2009
Liike siirtyi uusiin ja avariin tiloihin Kauppakeskus Ristikkoon Helsingin Konalaan. Näissä vastavalmistuneissa tiloissa palvelimme asiakkaita kokonaisvaltaisesti eri kauneudenhoitoalojen ammattilaisten toimesta. Parturi-kampaajien lisäksi liikkeessä toimivat yksityisinä yrittäjinä kosmetologit, jalkojenhoitajat, hieroja ja lymfahoitaja.

2018
OK Salonki muutti liiketilaansa Kauppakeskus Ristikossa lähemmäs muita päivittäispalveluja, aivan apteekin sekä ruokakaupan viereen. Olimme viimeistä päivää auki ristikossa 31.5.

2023
OK Salongin toiminta siirtyi kesäkuussa osoitteeseen Vähäntuvantie 1, 00390 (alle 10min kävelymatka Ristikosta), jossa Outi jatkaa palvellen asiakkaita parturi-kampaamona sekä tehden palvelukäyntejä pääkaupunkiseudulle.